EFT-event – Livetillfälle

EFT-parterapisessionen sker i rummet framför kursdeltagarna. Jens Mebius kommer att arbeta med ett par samtidigt som kursdeltagare sitter med och lyssnar och tittar. Efteråt kommer Jens att tillsammans med kursdeltagarna gå igenom vad som hände under sessionen utifrån ett EFT-perspektiv. Han kommer att belysa vilka interventioner som använts samt vilka Steps och Stages som paret har gått igenom. (Det händer att livepar ställer in. I sådant fall kommer det att bli filmvisning med EFT-terapi, rollspel och diskussioner utifrån filmen)

Datum & Tid:

  • Tisdag den 13 februari kl 13:30 till 17:00.
  • Torsdag den 26 april kl 13:30 till 17:00.
  • Torsdag den 17 maj kl 13:30 till 17:00.

Plats: Klara Södra kyrkogata 20, Stockholm (IOGT-NTO:s lokaler).

Kursledare: Jens Mebius, EFT-trainer in training.

Behörighet: EFT-grundkurs (externship).

Pris: 1 000 kr per tillfälle. Priset är exklusive moms. Fika ingår.

Anmälan: jens@humanprocess.se. Bindande och begränsat antal platser.

Sökes: Ett lämpligt par. Det är viktig att du som terapeut har en god allians med paret och att du känner att paret gör framsteg i din terapi. Eftersom själva momentet är en sårbar stund där paret kommer att blotta sig och Jens kommer att hjälpa paret framåt, så är det viktigt att inte någon i paret har en traumabakgrund, ej heller annan psykiatrisk diagnos. Meningen är att demonstrera metoden på ett tydligt sätt och att paret ska få en lärorik och hjälpsam upplevelse. Sessionen görs i rummet framför kursdeltagarna och kommer att videofilmas. Filmen kan komma att visas samma dag för gruppen. Den kanske även kommer att ses och utvärderas av EFT Trainers: Rebecca Jorgensen, Jette Simon och Sue Johnson. Om paret tillåter kan filmen även användas i annan undervisning. Om det blir ditt par som används så betalar du ingen kursavgift.


Kursledare


Jens Mebius


Jens Mebius, MSc
Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och under utbildning att bli EFT-trainer. Han är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens pedagogisk stil är inkännande och inspirerande.