EFT-handledning

EFT handledning

Emotionellt fokuserad parterapi (EFT) tillhör idag en av de parterapiformer som har starkast vetenskapligt stöd. Det är en form av parterapi som kräver mycket av terapeuten och kan många gånger upplevas svår att lära sig. Men att bemästra metoden ger dig som parterapeut ett starkt verktyg att hjälpa par att skapa djupa och trygga kärleksrelationer där det förut bara fanns kaos och misströstan.

Lär dig arbeta med EFT

För dig som är intresserad av att lära dig arbeta med emotionellt fokuserad parterapi så erbjuder jag dig handledning. Vi kommer att titta på vad du behöver göra för att möta paret på ett bättre sätt och jag kommer stötta dig att utvecklas till att bli en bra EFT-utövare. Det är inte nödvändigt att du har erfarenhet av att arbeta med parterapi men du behöver ha en relevant bakgrund inom ramen för psykoterapi.

Certifiera dig till EFT terapeut

Jag kan hjälpa dig som går i tankar kring att certifiera dig till EFT-terapeut. Idag är jag själv certiferad EFT-terapeut och EFT-handledare. Jag har gedigen klinisk erfarenhet av att arbeta med emotionellt fokuserad parterapi. Du kommer behöva ha med dig videofilm på ditt kliniska arbete med par för att få tillgodoräkna dig handledningstimmar i certifieringen. Läs mer om certifieringen på ICEEFT hemsida.

Praktisk information

Jag har min mottagning på Hantverkargatan 44 på Kungsholmen i Stockholm. Du är varmt välkommen dit. Det är lätt att ta sig hit med T-bannans blå linje som stannar på Rådhusets tunnelbanestation. Det finns även gott om bussar som stannar i närheten. För dig som bor på annan ort än Stockholm finns alternativet att genomföra handledning via Skype.


"Utan parterapi hade vi inte hittat tillbaka till kärleken. Det var bra att inse att vi inte hade fixat våra problem själva. Nu är vår relation bättre än den någonsin har varit och vi står varandra väldigt nära idag. Förut kändes det som vi inte kunde prata om något känsligt utan att det blev gräl och missförstånd." Man 37 år och Kvinna 40 år.