Psykoterapi i Stockholm

Psykoterapi i StockholmI individuell psykoterapi hjälper jag dig som som vill arbeta med hur du förhåller dig till nära relationer. Med hjälp av individuell emotionellt fokuserad terapi kan du få en större trygghet med dig själv och en större tilltro till ditt sätt att vara med andra människor.

Att gå i individuell psykoterapi

I individuell psykoterapi arbetar du och jag upplevelsebaserad fokus på dina känslor i mötet med nära relationer. Detta för att du ska hitta en väg att våga riskera att leva i nära relationer och ändå vara trygg med att du inte förlorar dig själv.

Individuell terapi kan utifrån dina behov bedrivas ur ett kortsiktigt eller långsiktigt tidsperspektiv.

De form av psykoterapi som jag som terapeut använder mig av är emotionellt fokuserad terapi.

Mottagningen finns på Gräsgatan 6 på Söder i Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull. Buss 3, 4, 57, 74 och 164 stannar även i närheten på Eriksdals busstation.

För mer information om att gå i terapi eller för att boka tid, kontakta mig på jens@humanprocess.se.

 


"Det var inte så att vi funderade på att skilja oss, men vi hamnade alltid i samma typ av bråk. Jens hjälpte oss att ta ansvar för våra egna delar av bråken istället för att skylla på varandra." Man 37 år och Kvinna 31 år.
"Vi hade nog varit skilda idag om vi inte hade tagit tag i det. Nu känns det som vi har en relation som båda vill komma hem till. Allt är också mycket mer harmoniskt för barnen. Jens var mycket skicklig och kunnig." Kvinna 35 & Man 35

Av Jens har jag fått vägledning i hur jag ska tänka i situationer där jag tidigare känt att jag stängt av. Utan den hjälpen hade jag aldrig känt mig så stolt över mig själv, mitt liv och min situation som jag känner mig idag.” Kvinna, 31