Emotionellt fokuserad terapi – Psykoterapi i Stockholm

Bli känslomässigt trygg i nära relationer

I individuell psykoterapi hjälper jag dig som som vill arbeta med hur du förhåller dig känslomässigt i nära relationer. Det hjälper dig att lösa dina relationsproblem. Med hjälp av  emotionellt fokuserad terapi kan du få en större trygghet med dig själv och en större tilltro till ditt sätt att vara med andra människor.

Av Jens har jag fått vägledning i hur jag ska tänka i situationer där jag tidigare känt att jag stängt av. Utan den hjälpen hade jag aldrig känt mig så stolt över mig själv, mitt liv och min relationer som jag känner mig idag.” 

Kvinna, 31

Att gå i individuell psykoterapi

I individuell psykoterapi arbetar du och jag utifrån ett erfarenhetsbaserat fokus på dina känslor med ett fokus på nära relationer. Detta för att du ska hitta en väg att våga riskera att leva i nära relationer och ändå vara trygg med att du inte förlorar dig själv.

De form av psykoterapi som jag som terapeut använder mig av är emotionellt fokuserad terapi.

Emotionellt fokuserad terapi kan utifrån dina behov bedrivas ur ett kortsiktigt eller långsiktigt tidsperspektiv.

Praktisk information

Mottagningen finns på Gräsgatan 6 på Söder i Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull. Buss 3, 4, 57, 74 och 164 stannar även i närheten på Eriksdals busstation.

Boka tid för individuell terapi & frågor