Härligt att ni är intresserade parterapisamtal! Om det inte finns några tider under länken boka tid – parterapi, så kan ni här skicka in en intresseanmälan för att få reda på så fort som möjligt när det finns möjlighet att påbörja en parterapi.

parterapisamtal

Upplägget av parterapin

Vill ni läsa mera om hur det rent praktiskt går till att gå i parterapi, vad det är för pris och all annan information så kan du kolla under sidan där man kan boka tid för parterapisamtal. Där kan ni även se om det finns lediga tider.

Observera att all parterapi sker online via digitala videomöten, ingen parterapi sker i en fysisk mottagning.

När blir det lediga tider?

Det varierar väldigt mycket hur lång tid det tar innan det blir möjligt för mig att ta emot nya par. Ibland kan det ta upp till ett halvår innan nya tider kan ges, ibland går det bra mycket snabbare och ni kommer få erbjudande inom någon vecka. Det är inte något klassisk kölista, utan när det finns lediga tider går mail ut till alla som står på intresselistan och det är principen av ”först till kvarn” till tiderna som gäller. För de par som samtycker till att de videofilmar (se nedan) sina parterapisamtal går en speciell förtur ut till dom där de får välja lediga tider en vecka innan alla andra.

parterapisamtal

Inspelning av parterapisamtal

I metoden arbetar jag med inspelning av parterapin. Detta görs av två anledningar. Dels för att kunna hjälpa er bättre om jag kört fast. Då kan jag gå tillbaka och djupare analysera vad som gör att vi fastnat och vid behov bolla med en kollega. Den andra anledningen är att i utbildningssyfte lära andra terapeuter att arbeta med metoden. Andra terapeuter som ser filmerna har tystnadsplikt. Filmerna skyddas med kryptering. Ert samtycke till videofilmning är frivilligt, ni kan ändra er längre fram om ni inte är bekväma med inspelning av parterapin. För er som samtycker till inspelning av parterapisamtalen får ni möjlighet att boka parterapi tidigare än de andra.

Skicka in intresseanmälan

I metoden arbetar jag med inspelning av parterapin. Detta görs av två anledningar. Dels för att kunna hjälpa er bättre om jag kört fast. Då kan jag gå tillbaka och djupare analysera vad som gör att vi fastnat och vid behov bolla med en kollega. Den andra anledningen är att i utbildningssyfte lära andra terapeuter att arbeta med metoden. Andra terapeuter som ser filmerna har tystnadsplikt. Filmerna skyddas med kryptering. Ert samtycke till videofilmning är frivilligt och ni kan ändra er om ni inte är bekväma med inspelning av parterapin. Samtycke till videofilmning ger er företräde att påbörja en parterapi om flera par är intresserade än vad jag har möjlighet att ta emot.