Ledig tid för parterapi


Hej, det finns en ledig tid för er på tisdagar med start v 45  kl 12.30. Den här tiden är en återkommande tid veckovis.  Det kommer tyvärr vara uppehåll v47. Annars löper tiden på till v51 då det är juluppehåll till v2.

Parterapins upplägg

Första gången träffas vi alla tre och de två kommande gångerna träffar jag er var och en enskilt för att även lära känna er som individuella personer. Därefter fortsätter man att träffas alla tre en gång per vecka, på en fast bokad tiden enligt ovan.

Hur många parterapitillfällen träffas vi?

Det är svårt att avgöra hur lång en parterapi tar. Statistiken pekar på att det tar mellan 10 till 20 gånger för de flesta par. Ibland kan det ta längre tid om man har kört fast ordentligt eller om man har med sig traumaerfarenheter som våld eller andra övergrepp från livet innan relationen.

Avbokning

Avbokning av tider måste ske minst två veckor innan utsatt tid. I annat fall debiteras fullt arvode. Undantag görs vid sjukdom, vård av barn eller närstående eller vid avslut av terapin, då inget arvode debiteras. Regel gäller från det att vi har haft första mötet.

Arvode & betalning

Arvode 1300 kr för 60 minuter. Månadsvis fakturering. Fakturan skickas med e-post runt den 20 varje månad och skall betalas inom 10 dagar. Vill man kan man få fakturan skickad via vanlig post istället. Vill ni betala med Swich så behöver jag fakturauppgifter ändå pga bokföringstekniska skäll. Privata kunder faktureras som parterapi, företagskunder kan faktureras som konsultation.

Praktisk information

Mottagningen finns på Gräsgatan 6. Portkoder är 4569. Jag sitter vid första dörren till vänster innanför porten. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull. Det går inte att komma tidigare än 10 minuter innan parterapin börjar då det inte finns något väntrum.

Vill ni ha tiden, fyll i formuläret nedanVi vill ha fakturan utskriven och skickad via traditionell post (frivilligt)

Vi samtycker frivilligt till att Jens Mebius kommer filma vår parterapi. Det första syftet är att om Jens Mebius kan behöver få råd och återkoppling på sitt arbete med er, då kan han visa filmen för en kollega. Kollegan till Jens Mebius har i så fall tystnadsplikt och är såsom Jens Mebius även handledare och lärare i EFT. Det andra syftet är att filmerna kan komma att användas för undervisning. Jens Mebius visar då filmen för andra terapeuter som utbildar sig i EFT-metoden. Jens Mebius säkerställer att alla terapeuter som filmen visas för skriver på kontrakt kring tystnadsplikt. Känner någon terapeut igen er som par, kommer visningen av filmen att avbrytas direkt. Filmerna skyddas av kryptering på lokala hårddiskar och Jens Mebius visar aldrig filmen utan att fysiskt vara med när filmen visas. Eftersom filmerna kan komma att användas i undervisning finns det ingen borte tidsgräns över hur länge de kan sparas. Men ert samtycke kan när som helst dras tillbaka kring videofilmningen, då raderas alla filminspelningar med er. Detta är frivilligt och ger förtur till tiden om det är fler som vill ha samma tid som er!