Ledig tid för parterapi

Tyvärr är tiden redan tagen!

Parterapins upplägg

Första gången träffas vi alla tre och de två kommande gångerna träffar jag er var och en enskilt för att även lära känna er som individuella personer. Därefter fortsätter man att träffas alla tre en gång per vecka, på en fast bokad tiden enligt ovan.

Hur många parterapitillfällen träffas vi?

Det är svårt att avgöra hur lång en parterapi tar. Statistiken pekar på att det tar mellan 10 till 20 gånger för de flesta par. Ibland kan det ta längre tid om man har kört fast ordentligt eller om man har med sig traumaerfarenheter som våld eller andra övergrepp från livet innan relationen.

Avbokning

Avbokning av tider måste ske minst två veckor innan utsatt tid. I annat fall debiteras fullt arvode. Undantag görs vid sjukdom, vård av barn eller närstående eller vid avslut av terapin, då inget arvode debiteras. Regel gäller från det att vi har haft första mötet.

Arvode & betalning

Arvode 1300 kr för 60 minuter. Månadsvis fakturering. Fakturan skickas med e-post runt den 20 varje månad och skall betalas inom 10 dagar. Vill man kan man få fakturan skickad via vanlig post istället. Vill ni betala med Swich så behöver jag fakturauppgifter ändå pga bokföringstekniska skäll. Privata kunder faktureras som parterapi, företagskunder kan faktureras som konsultation.

Praktisk information

Mottagningen finns på Gräsgatan 6. Portkoder är 4569. Jag sitter vid första dörren till vänster innanför porten. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull. Det går inte att komma tidigare än 10 minuter innan parterapin börjar då det inte finns något väntrum.

När får vi svar om vi fick tiden?

Är det fler par som fått den här inbjudan får paret som svarat först tiden. Inom 48 timmar brukar jag kunna komma tillbaka med svar om ni har fått tiden. Om det är par som samtycker till att bli filmade prioriteras de.