Handledning i EFT

Emotionellt fokuserad parterapi (EFT) tillhör idag en av de parterapiformer som har starkast vetenskapligt stöd. Det är en form av parterapi som kräver mycket av terapeuten och kan många gånger upplevas svår att lära sig. Men att bemästra metoden ger dig som parterapeut ett starkt verktyg att hjälpa par att skapa djupa och trygga kärleksrelationer där det förut bara fanns kaos och misströstan.

Handledning i EFT

Lär dig arbeta med EFT

För dig som är intresserad av att lära dig arbeta med emotionellt fokuserad parterapi så erbjuder jag dig handledning. Vi kommer att titta på vad du behöver göra för att möta paret på ett bättre sätt och jag kommer stötta dig att utvecklas till att bli en bra EFT-utövare. Det är inte nödvändigt att du har erfarenhet av att arbeta med parterapi men du behöver ha en relevant bakgrund inom ramen för psykoterapi och att du har gått en grundkurs i EFT. Läs mer: om forskning kring EFT och om metoden EFT.

”Som handledare är Jens mycket inkännande och lyhörd. Hans empatiska och ödmjuka sätt gör att jag alltid känner mig trygg och stärkt under handledningen. Jens har en mycket gedigen och bred kunskapsbank vilken han generöst delar med sig av och efter varje handledningstillfälle har jag fått med mig en ny infallsvinkel och en ökad förståelse.” Gabriella Schwihlik, certifierad EFT terapeut, fil mag/leg psykoterapeut, handledare & lärare i psykoterapi.

Certifiera dig till EFT terapeut

Jag kan hjälpa dig som går i tankar kring att certifiera dig till EFT-terapeut. Idag är jag själv certiferad EFT-terapeut och certifierad lärare och handledare i EFT. Jag har gedigen klinisk erfarenhet av att arbeta med emotionellt fokuserad parterapi. Du kommer behöva ha med dig videofilm på ditt kliniska arbete med par för att få tillgodoräkna dig handledningstimmar i certifieringen. Läs mer om certifieringen på ICEEFT hemsida.

Individuell handledning

Du och jag arbetar ihop med det som du behöver handledning kring. Du kommer mötas av mycket värme och jag kommer ta dig dit du behöver för att kunna utvecklas som inom EFT. Går du i tankar för att certifiera dig  så behöver du minst 4 individuella handledningstimmar av obligatoriska handledningstimmarna. Det är även möjligt med handledning på distans via Zoom eller Skype.

Arbetsplatshandledning

För familjerådgivningsenheter eller i liknade sammanhang som behöver fokus på EFT handledning så handleder jag er gärna. För att ni ska nytta av handledningen är det bra om de flesta i gruppen har gått Grundkursen i EFT. För er som inte kan ta er till min lokal i Stockholm eller om det är svårt för mig att  ta mig till er, så erbjuder jag även handledning via Zoom (liknar Skype).

LIVE parterapi

En variant på handledning för dig som sitter fast med ett par är direkthandledning. Jag kommer att arbeta med ditt par samtidigt som du sitter med och lyssnar och tittar. Efteråt kommer jag att tillsammans med dig gå igenom vad som hände under sessionen utifrån ett EFT-perspektiv. Tillsammans kommer vi att gå igenom vilka interventioner som använts samt vilka Steg och Nivåer som paret har gått igenom.

Praktisk information

Mottagningen finns på Gräsgatan 6 på Söder i Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull. Buss 3, 4, 57, 74 och 164 stannar även i närheten på Eriksdals busstation.

För er som vill att jag ska komma till er arbetsplats för handledning så är även det möjligt.

Jag erbjuder även onlinehandledning via Zoom eller Skype för dig som inte har möjlighet att ta dig till Stockholm.

Hör av dig i formuläret nedan så kontaktar jag dig. Eller skicka ett meddelande på kontakt.

Boka tid för handledning eller frågor:

Fyll i följande formulär kring handledning så kontaktar jag dig.