Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar i samband med att du skickar ett meddelande i ett e-postformulär eller att du skickat e-post till jens@humanprocess.se (t ex en intresseanmälan för parterapi eller att gå en kurs) tas bort direkt från e-postsystemet, när de är lästa. Din e-postadress sparas för att jag ska kunna ta kontakt med dig rörande det ärende du är intresserad av. När du har fått den information du behöver och ärendet är avslutat tas din e-postadress bort.

Stockholm EFT centers – maillista och Humanprocess – maillista.

Har du samtyckt till att stå på Stockholm EFT centers – maillista eller Humanprocess – maillista kommer din e-postadress att används i marknadsföring rörande tjänster, som Humanprocess säljer eller tjänster i Stockholm EFT Center regi. Det finns ingen bortre gräns hur länge din e-postadress kan stå på de respektive listorna. Men du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke att stå på någon av dessa maillistor genom att skriva ett mail till jens@humanprocess.se. Du kan ävensvara på någon av utskicken att du inte vill ha några mer utskick. Då raderas din e-postadress från maillistorna.

Som kund hos Humanprocess och Jens Mebius

Om du har blivit kund hos Jens Mebius på Humanprocess  kommer din e-postadress , mobilnummer och postadress att sparas. Mobilnummer och e-postastress används för att ta kontakt med dig som kund vid t ex sjukdom. Adressuppgifter för post används endast vid fakturering. När du som kund har slutat hos Humanprocess kommer din e-postadress och ditt mobilnummer tas bort, senast inom ett år. Postadressen och eventuell e-postadress på fakturorna måste lagras i 7 år pga bokföringslagen. Skatteverket kan behöva att granska bokföringen i Humanprocess. I det fallet kommer de fakturor som som gäller dig som kund vara tillgängliga för Skatteverkets personal.

Ansvarig för personuppgifter på Humanprocess och Stockholm EFT Center är Jens Mebius – jens@humanprocess.se. Vill du veta mera och har frågor hur dina personuppgifter hanteras hör av dig på mailen, detta gäller också om du vill begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift.