Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar i samband med att du skickar ett meddelande i ett e-postformulär eller att du skickat e-post till jens@humanprocess.se (t ex en intresseanmälan för parterapi eller att gå en kurs) sparas för att jag ska kunna ta kontakt med dig rörande det ärende du är intresserad av. E-postadressen används endast i syfte att han kontakt med dig rörande de anledningar till att du tog kontakt med mig kring, den används inte för marknadsföring och delas inte med tredje part.

Som kund hos Humanprocess och Jens Mebius

Om du har blivit kund hos Jens Mebius på Humanprocess  kommer din e-postadress , mobilnummer och postadress att sparas. Mobilnummer och e-postastress används för att ta kontakt med dig som kund vid t ex sjukdom. Adressuppgifter för post används endast vid fakturering. När du som kund har slutat hos Humanprocess kommer din e-postadress och ditt mobilnummer tas bort, senast inom ett år. Postadressen och eventuell e-postadress på fakturorna måste lagras i 7 år pga bokföringslagen. Skatteverket kan behöva att granska bokföringen i Humanprocess. I det fallet kommer de fakturor som som gäller dig som kund vara tillgängliga för Skatteverkets personal.

Ansvarig för personuppgifter på Humanprocess  är Jens Mebius – jens@humanprocess.se. Vill du veta mera och har frågor hur dina personuppgifter hanteras hör av dig på mailen, detta gäller också om du vill begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift.