Eftermiddagshandledning i EFT

Kom och träffa andra terapeuter som lär sig EFT i en liten trygg grupp. Vi kommer vara max 4 personer i eftermiddagshandledning i EFT. Du kommer få möjlighet att ha en timme att fokusera på något som du behöver hjälp med i din EFT utveckling. Det finns många varianter på teman du kan ta handledning på i EFT. Du kan komma med exempelvis en videofilm på ditt par som du behöver hjälp med. Ett annan variant är att du kommer med en traditionellt ärende handledning, där du får feedback från mig och där vi sätter upp ett rollspel.  Kanske har du med dig en film med ett par som du undrar om du kan använda för certifiering. Du kanske kommer med ett tema som du tycker är svårt tex som hur hittar jag någons känslor som hela tiden säger att jag vet inte vad jag känner. Det är till och med möjligt att ta med ett par för parterapi-live.

Eftermiddagshandledning i EFT

Videofilm

Ett av de bästa sätten att lära sig EFT är att titta på sina egna arbeten med paren. Som handledare har jag arbetat mycket med att se på andras videofilmer (och mina egna) och jag vet att det många gånger kan kännas väldigt blottande att visa sitt arbete. Vi kommer gör det på ett tryggt sätt och du kommer få den återkoppling du behöver. Se till att du har skrivit kontrakt med de par du vill visa (behöver du hjälp med det har jag en bra mall här). Alla i gruppen kommer skriva på att de har tystnadsplikt så paret är helt skyddat.

Rollspel

För att riktigt komma in i EFT är rollspel en av de bästa metoderna för att träna interventionerna. Rollspel är känsligt. Många av de terapeuter som jag träffar vittnar om dåliga erfarenheter kring rollspel, under sina utbildningar. Det är dags att ändra på de erfarenheterna. Jag är med och handleder rollspelen så de blir så lärorika som möjligt och framförallt att det blir en trygg upplevelse. För ett bra rollspel är ett av de bästa sätten att lära sig EFT.

LIVE med lite grupp

En variant på handledning för dig som sitter fast med ett par är en LIVE. Eftersom det är en liten grupp kan vi arbeta med par som du som terapeut behöver mer hjälp med.  Jag kommer att arbeta med ditt par samtidigt som du och gruppen sitter med och lyssnar och tittar. Efteråt kommer jag att tillsammans med dig och gruppen gå igenom vad som hände under sessionen utifrån ett EFT-perspektiv.  Sessionen kommer videofilmas. Om paret samtycker så kan videofilmen komma att användas i andra utbildningssammanhang av Jens Mebius.

Praktisk information

Adress: Gräsgatan 6, nära Skanstull i Stockholm.

Arvode: 1500 kr plus moms. Fika ingår. 15% rabattom man står med på Stockholm EFT-centers – maillista.

Datum:

Torsdag 6 december 2018

Antalet deltagare per tillfälle: 4 st

Tid: Vi börjar kl 12:30. Sluttiden är flytande beroende på hur många vi blir och om det blir en direkthandledning. Alla får en timme. Har vi en direkthandledning (bara max en per tillfälle) och är alla 4 deltagare så slutar vi senast kl 17:30. Observera att du inte kan komma in och bara göra din egen timme och gå tidigare.

Anmälan till eftermiddagshandledning i EFT

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till en eftermiddagshandledning i EFT. Varmt välkommen.